Jump to content

Inloggen op het forum


Wim Vos

Recommended Posts

Ik kan sedert 1 januari 2011 niet meer inloggen op het forum vanuit alle toepassingen (Arnhem, Hengelo, Braunschweich, Bonn en Gelsenkirchen). Nadat ik vanuit een van de toepassingen inlog op het forum kom ik terecht op het hoofdscherm met de opmerking "U bent niet bevoegd om dit onderdeel te bekijken". U dient in te loggen. Hoe kan dit en wat is de oplossing??

Groeten uit Simpelveld,

Wim Vos

Link to comment
Share on other sites

ow. geen idee eigenlijk. net geprobeerd en werkt hier voorzover.

Nu weet ik niet of het eraan ligt dat ik een engels operating system heb natuurlijk.

en als je gewoon inlogd gaat het wel?

Link to comment
Share on other sites

ow. geen idee eigenlijk. net geprobeerd en werkt hier voorzover.

Nu weet ik niet of het eraan ligt dat ik een engels operating system heb natuurlijk.

en als je gewoon inlogd gaat het wel?

Link to comment
Share on other sites

Beste Richard,

Het inloggen op het forum lukt wel vanuit Internet Explorer (8) maar niet vanuit alle toepassingen.

Trouwens ook nog de beste wensen voor het nieuwe jaar vanuit een besneeuwd Simpelveld.

Gaarne een reactie.

Link to comment
Share on other sites

waar klik je precies op, als je "vanuit de toepassing" naar het forum gaat?

(Misschien dat IE zich in een koekje verslikt heeft)

Link to comment
Share on other sites

Beste Richard,

Ik klik op de knop " Support Forum is online ".

Dit ging tot de jaarwisseling altijd goed.

Groeten,

Wim

Link to comment
Share on other sites

Beste Richard,

Ik klik op de knop " Support Forum is online ".

Dit ging tot de jaarwisseling altijd goed.

Groeten,

Wim

Richard,

dit lijkt op een re-direct probleempje vanaf de site waarop mededelingen worden gedaan.

Support Forum is online komt uit op http://signalsimulation.com/content/view/14/lang,nl/ , en daar gaat het zo te zien mis.

Link to comment
Share on other sites

Beste Richard,

Het probleem is opgelost.

Was ik nu de enige die dit probleem had ??

Groeten,

Wim Vos

Link to comment
Share on other sites

het leuke is, dat als ik op de link drukte in E, NL of D taal, de pagina getoont werd. Waarschijnlijk uit mijn cache.

Door even mijn cookies eruit te gooien, kwam ik erachter...

Link to comment
Share on other sites

Beste Richard,

Het probleem is opgelost.

Was ik nu de enige die dit probleem had ??

Groeten,

Wim Vos

Nee, je was niet de enige die dit probleem had.

Omdat Richard voor het betreffende artikel een einddatum had ingesteld voor 31-12-2010, werkte deze link vanaf 1-1-2011 dus niet meer (lees: de inhoud werd niet meer getoond).

Is opgelost, werkt weer prima

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.