Jump to content

Nieuwe Installatie


admin

Recommended Posts

 1. Bij aanschaf van onze software heeft u een registratiecode gekregen van de webshop en een downloadbestand met daarin de software. Het programma is altijd een EXE-bestand. De registratiecode staat in de webshop. Het wordt NIET naar u verzonden. U moet dus de webshop invoeren en van daaruit kopiëren.
 2. Het eerste dat u moet doen, is uw software laten registreren. U moet naar http://signalsimulation.com/registration/ gaan.
  Daar kunt u uw taal kiezen en uw inloggegevens invoeren. Je krijgt dan een e-mail om je e-mailadres te bevestigen. Wanneer u uw e-mailadres bevestigt, ontvangt u een licentiesleutel via e-mail. (Dit proces kan tot 48 uur duren)!!! Als je deze e-mails niet ontvangt, controleer dan eerst je SPAM-box. Als u 48 uur wacht en nog steeds geen e-mail heeft ontvangen, kunt u een e-mail sturen naar 'feedback' at 'signalsimulation.com' en hen informeren over het probleem.
 3. De licentiesleutel is verplicht om de grotere simulaties te laten draaien en daarom hebben ze een live internetverbinding nodig. De kleinere hebben geen licentie nodig om te werken. Met de licentie geïnstalleerd krijgt u altijd updates en uitbreidingen.
 4. Nu is het tijd om de software te installeren. Daarvoor start u het EXE-bestand, maar doet u dat als ADMINISTRATOR.
 5. Afhankelijk van welke simulatie u installeert, zijn er een paar opties.
  1. De installatie vraagt om de licentiesleutel en u moet de locatie van het licentiesleutel opgeven.
  2. De installatie vraagt of u al geregistreerd bent, maar vraagt niet om een locatie van het licentiesleutel.
  3. De installatie vraagt niet om een licentiesleutel .
  Als je optie 2 of 3 hebt, moet je het licentiesleutel handmatig invoeren. Hiervoor start je de simulatie. Nadat het is gestart, gaat u naar het tabblad INFORMATIE. Daar vindt u de mogelijkheid om het licentiesleutel in te voeren.
 6. Wanneer det licentiesleutel is ingevoerd, SLUIT dan de simulatie en START deze opnieuw als ADMINISTRATOR.
 7. Wanneer u nu start, kunt u een melding krijgen dat er een UPDATE is. Klik op de knop om het updateproces te starten. Er kunnen ook extra downloads voor u zijn.
 8. Vanaf nu kunt u het programma starten met behulp van het icoon. Het is niet nodig om het elke keer als beheerder te starten. Alleen voor Updates moet deze als administrator worden gestart.

 

Als u om de een of andere reden een installatiefout krijgt bij het downloaden van de .NET 2.0-bestanden, moet u deze handmatig downloaden. Ga naar https://www.microsoft.com/en-us/download/details.aspx?id=6041, kies uw taal. Download het en installeer het. En start dan de installatie van onze simulatie opnieuw.

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.